Sommerkampanje

Om kampanjen

Q1.         Hva er Coca-Cola sin Sommerkampanje?

A1.         I perioden 01.15.2017 til 30.06.2017 gir Coca-Cola deg muligheten til å vinne din drømmereise og til å dele en iskald Coca-Cola i solen. Deltakere kan vinne reise til norske, eurpoeiske og internasjonal destinasjoner i en trekning som vil finne sted én gang i uken i kampanjeperioden (totalt 9 trekninger).

Q2.         Hvordan virker det?

A2.         For å delta i kampanjen trenger du et Coca-Cola produkt med kampanjeetikett. Du finner kampanjeetikett på følgende produkter: Coca-Cola Classic 500ml, Coca-Cola Classic 1.5L, Coca-Cola Zero Sugar 500ml, Coca-Cola Zero Sugar 1.5L, og Coca-Cola Light 500ml. Det vil være ulike feriedestinasjoner på produkter med kampanjeetikett, både til innland og utland. Hvert produkt vil ha en registreringskode under korken. Du må benytte URL-adressen på etiketten, og registrere deg for å delta i trekningen om å vinne din drømmereise. Du kan delta via smartphone, PC eller nettbrett. Vinneren vil bli annonsert hver mandag i en ukentlig trekning. Første trekning er 08.05.2017.

Q3.         Hvor finner jeg registreringskode for å delta i kampanjen?

A3.         Registreringskoden finner du i korken på produktene som har kampanjeetikett på flasken. Hvis du ikke finner din kode, vennligst ta kontakt med Forbrukerservice på e-mail forbrukerservice@cokecce.com eller via telefon 67 92 40 50 (Åpningstider: Mandag – Fredag 09.30 – 14.30).

Q4.         Hvor kan jeg vinne reise til?

A4.         Vi har valgt ut de mest populære feriedestinasjone hos den norske befolkningen. Dette inkluderer destinasjoner som er langt unna, eksotiske destinasjoner som Bali, sommerbyer som Barcelona og andre destinasjoner nordmenn synes er spennende. Du kan finne en komplett liste over alle destinasjoner for sommerkampanjen på: coke.no/sommer

Q5.         Hva er sannsynligheten for at jeg kan vinne en reise?

A5.         Det vil være en tilfeldig trekning hver uke i Norge og det vil være over 30 millioner mulige pakninger med totalt 48 ulike destinasjoner. Dette tilsvarer ni (9) premier over ni (9) uker i kampanjeperioden.

Q6.         Må jeg benytte registreringskode fra en spesifikk flaske dersom jeg ønsker å delta for en spesifikk destinasjon? For eksempel: må jeg finne en flaske med Bali for å ha muligheten til å vinne en reise til Bali?

 

A6.         Registreringskoden fra en flaske med Bali på etiketten vil lede til Bali sin konkurransenettside, slik at du kan delta for å vinne en reise til Bali. Men ved behov kan du endre destinasjonen, og delta ved å bruke samme registreringskode. Alle registreringskoder kan bli benyttet på alle aktuelle destinasjoner.

Q7.         Hvordan får jeg beskjed om jeg har vunnet?

A7.         Vi skal kontakte hver vinner og informere vedkommende om premien og detaljer om videre prosedyre. Vinner vil bli bedt om å følge intstruksene i informasjonen tilsendt for å motta sin premie.

Q9.         Hvor mange ganger kan jeg delta?

A9.         Du kan maksimum delta opptil 10 ganger per dag under hele kampanjeperioden. Hver gyldige registreringskode kan kun bli brukt én gang.

Q10.       Kan jeg vinne mer enn én reise under denne kampanjen?

A10.       Nei, det er maksimum én premie per person under hele kampanjeperioden.

Q11.       Hvordan og når vil dere trekke vinnere?

A12.       Ukentlige trekninger vil ta plass første arbeidsdag i påfølgende uke. Trekningen vil bli gjort i samarbeid med vår partner ENABLE for gjennomføre en tilfeldig trekning.

B)      Reisene: Hva, hvor, når og hvordan? The Holidays: what, where, when and how?

Q1.         Hvilken type reise får jeg dersom jeg vinner?

A1.         Du kan vinne en reise til din drømmedestinasjon for deg og en person. Dette inkluderer tur/retur på fly med økonomiklasse og hotellopphold på et firestjerners hotell. Dersom du vinner reise til en destinasjon som ikke krever flyreise, vil dette bli erstattet med andre transportmidler.

Q2.        Er bildene som er vist på nettsiden de faktiske bildene av feriedestinasjonen?

A2.         Bildene av destinasjonen har kun illustrative formål. Destinasjonen kan avvike fra bildet vist på nettsiden.

Q3.         Hva er varigheten på reisen jeg kan vinne?

A3.         Reiser til norske og europeiske destinasjoner er for fire (4) netter. Reiser til destinasjoner utenfor Europa er for syv (7) netter.

Q4.         Dersom jeg vinner, hvor lang tid har jeg på meg til å benytte meg av reisen?

A4.         Du kan reise så tidlig som fire (4) uker etter å ha vunnet. Du må bestille reisen innen seks (6) uker etter å ha blitt kontaktet av vår reisepartner, JTB. Selve reisen må gjennomføres innen 12 mnd etter å ha vært i kontakt med JTB. Noen bestemte bestemte perioder vil det ikke være mulig å reise. Les vilkår for nærmere informasjon. Anbefalingen er å gjennomføre reisen innen 12 måneder. 

Q5.         Hva trenger jeg å betale for?

A5.         Din flyreise og overnatting på hotell dekkes av premien. Reiseforsikring er også inkludert. Du må dekke: Mat, lommepenger og andre relevante kostnader som oppstår i forbindelse med reisen, som blant annet reise til hovedflyplass i Norge. Vår reisepartner, JTB, vil assistere deg under bestilling av reise og vil gi deg all nødvendig informasjon.

Q6.         Kan jeg bytte reisen mot penger?

A6.         Nei, reisen kan ikke bli byttet mot penger og reisene er strengt ikke-overførbare og kan ikke bli solgt eller annonsert for salg, enten på internett, i aviser eller andre steder.

 

COKETV BEACH HOUSE

Hva er CokeTV Beach House Experience?

CokeTV Beach House Experience er et eksklusiv event vi arrangerer for eldre tenåringer.

En heldig vinner og deres gjest vil få muligheten til å tilbringe en helg med deres favoritt CokeTV YouTube stjerne og være med i en CokeTV epiosode.

Hvor gammel må jeg være for å delta i CokeTV Beach House Experience?

Alle deltakere må være over 16 år eller eldre. Vinnere under 18 år må ha samtykke fra verge og det må være minimum én reisende over 18 år.

Hvordan kan jeg vinne en reise til CokeTV Beach House Experience?

Du må se etter produkter med kampanjeetikk som har Ibiza som destinasjon, ettersom CokeTV Beach Experience tar plass på Ibiza. Deretter benytter du registreringskoden under korken på URL-adressen på pakningen. Deretter kan du delta i trekningen om å vinne en uforglemmelig CokeTV Beach House Experience.

Kan man kun vinne reise til CokeTV Beach House Experience ved å finne et kampanjeprodukt med Ibiza?

Nei, den gode nyheten er at du faktisk kan delta i CokeTV Beach House Experience trekningen ved å bruken hvilken som helst registreringskode. Du må bare benytte den på Ibiza sin URL-adresse (coke.no/Ibiza).

Hva består turen til CokeTV Beach House Experience av?

CokeTV Beach House Experience premien består av en reise til Ibiza med en gjest, og overnatting på firestjerners hotellet Sol House Mixed by Ibizia Rock. Reisen må ta plass 11-13 august 2017. Deltakere vil besøke CokeTV Beach House, som ligger rett ved stranden. Deltaker vil også ha mulighet til å møte deres favoritt CokeTV stjerne og være en del en av CokeTV episode.