Ta Ukekveldene Tilbake

Hvem har bestemt at all moroa skal foregå på fredag og lørdag? De fem andre kveldene er altfor gode til ikke å fylles med god stemning – og kos! Ikke la en tidlig morgen hindre deg å ha en hyggelig stund sammenmed de du er glad i. Nyt hver dag!

Søndag: Få på deg forkleet

2017 er året for «prosjekt kokkelering». Bare sjekk Instagram; der er det fullt av bloggere som lager tortilla eller nudler fra bunnen av. Så samle kjøkkencrewet ditt for prosjekt «Lunsj til hele uka». 

Du vil bli overrasket over hvor raskt du kan diske opp med fem forskjellige salater eller sandwicher.

 

Mandag: Hjernefôr

Det er lite som er så tilfredsstillende som å lære seg noe helt nytt. Få med deg noen venner eller familiemedlemmer og del på utgiftene til en instruktør som kan lære dere nye ferdigheter. Eller kanskje en av vennene dine er den instruktøren dere trenger? Så hva har dere lyst til å lære? Å spille gitar? Spansk? Førstehjelp? Kanskje kan dere til og med bytte kunnskap med hverandre?

 

Tirsdag: Vær aktiv

Det er fortsatt mye igjen av uka, så det er på tide å fylle på med litt energi. Sofaen ser sikkert fristende ut, men det kan være vel så moro å gjøre noe fysisk sammen. Ta turen bort til skateparken, gå en tur i solnedgangen eller opparbeid appetitten med en sykkeltur før middag. Du skjønner hva vi mener: Bare kom deg ut, og ta med en venn eller familiemedlem. Å gjøre ting sammen er veldig motiverende og hyggelig.  

 

Onsdag: På tide å slappe av

Godt gjort! Du er halvveis gjennom uka (og dermed på toppen, faktisk). Da har du fortjent å slappe av litt, så popp litt popkorn og avkjøl Coca-Cola®-en, for nå er det filmkveld! Du kan for eksempel innføre temakvelder, og se kultklassikere den ene onsdagen og Oscar-vinnere den neste, så kan familie eller vennene dine nominere favorittene sine.

 

Torsdag: Lag noe 

Det er på tide å bli handy, folkens. Pinterest er proppfullt av prosjekter som – la oss bare innse det; aldri kommer til å bli ferdige, med mindre du slår deg sammen med noen og får ting unnagjort. Hva med å freshe opp et gammelt møbel, lage stearinlys eller ta en Coca-Cola®-flaske og lage en blomstervanner som du kan ha stående i plantene dine? Det er stor sjans for at det blir en morsom kveld nå dere samles rundt kjøkkebordet for å være kreative.