CokeTV er i gang med ny sesong og DU kan være med! 

 

I annenhver episode viser vi seernes egne videoer og gir bort kule premier. Er du Norges beste pranker, kan du et rått triks, har du en morsom video eller noe annet du synes fortjener en Coca‑Cola? De beste bidragene vil bli vist i CokeTV på YouTube og det kåres jevnlig vinnere som blir premiert med Coca-Cola-effekter, billetter til ulike arrangement etc. 

Du kan kun delta med videoer du selv har postet og har alle rettigheter til. Ved å sende inn en video bekrefter du at alle personer som vises i denne deltar frivillig, og er innforstått med at videoen kan bli delt videre. Du står selv ansvarlig for at innholdet i videoen er i henhold til norsk lov. Coca‑Cola Norway forbeholder seg retten til å vise innsendte bidrag i sine egne kanaler. Samtykket til å vise videoen kan trekkes tilbake inntil en uke før episoden vises, ved å sende mail til coketvnorge@coca-cola.com

Se konkurranseregler her:

 

Vilkår og betingelser for deltakelse

§ 1 Konkurranse

(1) Denne konkurransen er på ingen måte relatert til facebook, instagam eller youtube og er på ingen måte sponset, støttet eller organisert av en av disse selskapene. Mottakerne av informasjonen deltakeren deler er Coca-Cola Services N.V., Belgia og Coca-Cola Norge AS, heretter omtalt som “Coca-Cola”.

(2) Konkurransen arrangeres av Coca-Cola Norge AS. For informasjon og/eller spørsmål om denne konkurransen, vennligst kontakt oss på mailadressen: forbrukerservice@cokecce.com.

 (3) Enhver person fra fylte 13 år og eldre kan delta.

(4) Ved å delta i denne konkurransen bekrefter du at du har lest og godtatt konkurransereglene under.  

§ 2 Deltakelse i og organisering av konkurransen

 (1) Mekanikk: e-mail

Deltakelse i konkurransen skjer ved innsending til coketvnorge@coca-cola.com. Ved innsendelse av video bekrefter deltakeren at han/hun har lest og godtatt konkurransereglene.  

(2) For å delta i konkurransen sender du inn en video av noe du har gjort/laget/oppnådd som du synes fortjener en Coca-Cola®! Du kan sende inn videoen din ved å sende oss en mail til coketvnorge@coca-cola.com. De beste bidragene vil bli vist i CokeTV episode på YouTube og det kåres jevnlig vinnere som blir premiert med Coca-Cola-effekter, billetter til ulike arrangement etc.

(3) Du kan kun delta med videoer du selv har postet og har alle rettigheter til. Ved å sende inn en video bekrefter du at alle personer som vises i denne deltar frivillig, og er innforstått med at videoen kan bli delt videre. Du står selv ansvarlig for at innholdet i videoen er i henhold til norsk lov. Coca-Cola forbeholder seg retten til å vise innsendte bidrag i sine egne kanaler.

(4) Konkurransen vil foregå fra 2. april 2018 til 9. desember 2018.

(5) Coca-Cola informerer vinnerne gjennom e-mail på at de har vunnet og ber om adresse på hvor vi skal sende premien. Vinnerne må da selv ta kontakt med Coca-Cola med deres adresse.

(6) Dersom vinnerne ikke svarer innen 2 uker på meldingen vill premien    

 (7) Ved brudd på disse vilkårene og betingelsene har Coca-Cola rett til å utelukke personer fra konkurransen

 

§ 3 Ansvar for innhold og ansvarsfritak

  1. Ved å sende inn en video bekrefter du at alle personer som vises i denne deltar frivillig, og er innforstått med at videoen kan bli delt videre. Du står selv ansvarlig for at innholdet i videoen er i henhold til norsk lov.
  2. Deltakerne bekrefter til Coca-Cola at hans eller hennes video ikke bryter noen rettigheter til tredjeparter eller på ingen annen måte krenker enhver gjeldende lov.

 

§ 4 Personvern

3.     Link til våre personvern: https://www.cocacola.no/legal/privacypolicy/