PERSONVERN

SIST OPPDATERT: 15. november 2013

THE COCA-COLA COMPANY

PERSONVERNERKLÆRING

The Coca-Cola Company og deres tilknyttede selskaper er opptatt av personvernspørsmål og ønsker at du skal være kjent med hvordan vi samler inn, bruker og formidler informasjon. Denne personvernerklæringen beskriver våre fremgangsmåter i forbindelse med informasjon som vi samler inn gjennom aktiviteter som lenker til denne personvernerklæringen inkludert nettsteder (”Nettsteder”) og andre mobile sider, applikasjoner, widgets og andre mobile interaktive funksjoner (samlet kalt våre ”Apper”), gjennom våre offisielle sosiale mediesider som vi kontrollerer (våre ”Sosiale mediesider”) i tillegg til gjennom HTML-formatterte e-postmeldinger som vi sender deg (samlet, inkludert sosiale mediesider, apper og nettsteder, ”Sidene”). Ved å oppgi personopplysninger til oss, samtykker du i vilkårene og betingelsene bak denne personvernerklæringen.

Dersom du befinner deg innenfor Den europeiske unionen (EU), merk at The Coca-Cola Company retter seg etter Safe Harbor-rammeverket godkjent av Handelsdepartementet i USA og EU/Sveits i henhold til personopplysninger samlet inn av enheter som befinner seg i det Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og overført til The Coca-Coca Company i De forente stater. For ytterligere informasjon angående Safe Harbor-programmet, se The Coca-Cola Companys Safe Harbor-policy http://www.coca-colacompany.com/our-company/safe-harbor-privacy-policy.

Coca-Cola Norge A.S., Robsrudskogen 5, 1470 Lørenskog, Norge ,+47 67 92 40 00, er den juridiske kontrollør av de personopplysninger du oppgir til oss.

Personopplysninger

Personopplysninger som vi kan samle inn

”Personopplysninger” er informasjon som identifiserer deg som person, som:

Navn
Brukernavn
Postadresse (inkludert faktura- og forsendelsesadresser)
Telefonnummer (inkludert privat- og mobiltelefonnummer)
E-postadresse
Kreditt og debet kortnummer
Profilbilde
Konto-ID for sosiale medier
Bostedsland
I noen tilfeller, kan vi bruke en tredjeparts betalingstjeneste for å behandle betalinger og/eller samle inn donasjoner gjort gjennom sidene. I disse tilfellene, vil dine personopplysninger kunne bli samlet inn av denne tredjeparten og ikke av oss, og vil være underlagt tredjepartens personvernerklæring fremfor denne personvernerklæringen. Vi har ingen kontroll over, og vi er ikke ansvarlige for denne tredjepartens bruk eller formidling av dine personopplysninger.

Dersom du sender inn noen personopplysninger angående andre personer til oss eller til våre tjenesteleverandører i forbindelse med sidene, bekrefter du at du har autoritet til å gjøre dette og å tillate oss å bruke informasjonen i henhold til denne personvernerklæringen.

Hvordan vi kan samle inn personopplysninger

Vi og våre tjenesteleverandører kan samle inn personopplysninger på forskjellige måter, inkludert:

Gjennom sidene: Vi kan samle inn personopplysninger gjennom sidene, f.eks. når du melder deg på et nyhetsbrev eller foretar et kjøp.
Frakoblet fra nettet: Vi kan samle inn personopplysninger fra deg når du er frakoblet fra nettet, som når du kontakter kundeservice.
Fra andre kilder: Vi kan motta dine personopplysninger fra andre kilder, som fra offentlige databaser, felles markedsføringspartnere, sosiale medieplattformer, fra personer du er venner med eller ellers tilknyttet på sosiale medieplattformer, i tillegg til fra andre tredjeparter. For eksempel, hvis du velger å koble din sosiale mediekonto til din nettstedskonto, vil viss informasjon fra din sosiale mediekonto bli delt med oss, og kan inkludere personopplysninger som er del av din profil eller dine venners profiler.
Personopplysningene som du oppgir gjennom sidene kan kombineres med personopplysninger og annen informasjon du oppgir til oss (på nett eller frakoblet nett), som er offentlig tilgjengelig, eller som vi ellers kan erverve på nett eller frakoblet nett.

Hvordan vi kan bruke personopplysninger

Vi kan bruke personopplysninger:

for å svare på dine forespørsler og oppfylle dine anmodninger, som å sende deg nyhetsbrev eller svare på dine spørsmål og kommentarer.
for å sende administrativ informasjon til deg, for eksempel informasjon angående sidene og endringer til våre vilkår, betingelser og policyer. Fordi denne informasjonen kan være viktig for din bruk av sidene, kan du ikke velge å avstå fra å motta disse meldingene.
for å fullføre dine kjøp og/eller donasjoner, for eksempel for å behandle dine betalinger, få din ordre levert til deg, kommunisere med deg angående ditt kjøp og gi deg relatert kundeservice.
for å gi deg oppdateringer og kunngjøringer angående våre produkter, tilbud og programmer og for å sende deg invitasjoner for å delta i spesielle programmer.
for å kontakte deg på nytt dersom vi ikke har hørt fra deg på en stund.
for å sende deg markedsføringsmateriell fra våre tilknyttede selskaper, og fra våre salgsfremmende og strategiske partnere.
for å gjøre din opplevelse på sidene mer personlig ved å presentere produkter og tilbud skreddersydd til deg.
for å behandle belønninger, premier og donasjoner, som gjeldende.
for å tillate deg å delta i avstemminger, konkurranser, kampanjer som kan vinnes på øyeblikket, og andre tilbud og for å administrere disse aktivitetene. Noen av disse aktivitetene har ytterligere regler, som kan inneholde ytterligere informasjon om hvordan vi bruker og formidler dine personopplysninger, så det er viktig at du leser disse ytterligere reglene nøye.
for å la deg sende meldinger i ditt navn til en venn gjennom sidene. For å la deg kontakte og bli kontaktet av andre brukere gjennom sidene, som tillatt ved gjeldende side.
for å tillate deg å delta på forum, chat, profilsider og blogger og andre tjenester der du kan publisere informasjon og materiell (inkludert våre sosiale mediesider).
for å tillate deg å delta i sosial deling, inkludert live sosiale mediefeeds.
for våre forretningsformål, som å analysere og styre våre virksomheter, markedsundersøkelser, revisjoner, utvikling av nye produkter, forbedring av våre sider, forbedring av våre tjenester og produkter, identifisere brukertrender, bestemme effektiviteten av våre salgsfremmende kampanjer, skreddersy sideopplevelsen og innhold basert på dine tidligere aktiviteter på siden, og måling av kundetilfredshet og gi kundeservice (inkludert feilsøking i forbindelse med kundeproblemer).
som vi anser å være nødvendig eller hensiktsmessig: (a) under gjeldende lov, inkludert lover utenfor ditt bostedsland, (b) etterkomme juridiske prosesser, (c) svare på anmodninger fra offentlige og statlige myndigheter, inkludert offentlige og statlige myndigheter utenfor ditt bostedsland, (d) underbygge våre vilkår og betingelser, (e) beskytte vår drift eller den fra enhver av våre tilknyttede selskaper, (f) beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom, og/eller den av våre tilknyttede selskaper, deg eller andre, og (g) tillate oss å følge tilgjengelige rettsmidler eller begrense skadene vi kan opprettholde.
Hvordan personopplysninger kan bli formidlet

Dine personopplysninger kan bli formidlet:

til våre tilknyttede selskaper av formål som beskrevet i denne personvernerklæringen. The Coca-Cola Company er selskapet ansvarlig for ledelsen av felles benyttede personopplysninger (for å se en liste over våre tilknyttede selskaper, gå til http://www2.coca-cola.com/investors/form_10K_2005.html).
til våre tredjeparts tjenesteleverandører som forsyner tjenester som webhosting, dataanalyse, betalingsbehandling, ordregjennomføring, forsyning av infrastruktur, IT-tjenester, kundeservice, e-postleveringstjenester, kredittkortbehandling, revisjonstjenester og andre lignende tjenester som muliggjør at de kan tilby tjenester.
med våre tredjeparts strategiske partnere som vi kan inngå et spesielt forhold med. Fordi disse tredjepartene vil bruke dine personopplysninger i henhold til deres egen personvernpraksis, bør du sjekke deres nettsted for informasjon angående deres personvernpraksis.
I forbindelse med tilbud, for eksempel til tredjeparter som er sponsor for lotteri, kampanjer som kan vinnes på øyeblikket, konkurranser eller andre tilbud, for å gi lister med navn og bostedsland til vinnere og/eller for å kunngjøre navnene på besøkende på sidene (f.eks. på vår blogg) eller ellers i henhold til reglene som gjelder for det gjeldende tilbudet. I den utstrekningen vilkårene og betingelsene for reglene om behandling av dine personopplysninger er i strid med denne personvernerklæringen, skal vilkårene og betingelsene i reglene gjelde.
for å identifisere deg til enhver person du sender en melding til gjennom sidene.
av deg, på meldingstavler, chat, profilsider og blogger og andre tjenester der du kan publisere informasjon og materiell (inkludert våre sosiale mediesider). Vennligst merk at enhver informasjon som du publiserer eller formidler gjennom disse tjenestene vil bli offentlig informasjon, og kan være tilgjengelig for besøkende til sidene og det generelle publikum. Vi anmoder deg om å være forsiktig når du beslutter å formidle dine personopplysninger, eller enhver annen informasjon, på sidene.
hvis du deltar i sosial deling (som hvis du knytter din sosiale mediekonto opp mot din nettstedskonto eller logger inn på din nettstedskonto fra din sosiale mediekonto), til dine venner assosiert med din sosiale mediekonto, til andre nettstedsbrukere og i tillegg til din kontotilbyder for sosiale medier, i forbindelse med din sosiale delingsaktivitet. For eksempel, hvis du registrerer deg på sidene ved bruk av en sosial mediekonto, kan vi publisere en generisk registreringsmelding på din sosiale medieprofil, og hvis du klikker på en ”liker”-knapp fra et sosialt medie mens du er logget inn på din sosiale mediekonto, vil dine handlinger bli overført til den gjeldende sosiale medietilbyderen og kan være tilgjengelig på din sosiale medieprofil. Ved å tilknytte din sidekonto og din sosiale mediekonto autoriserer du at vi kan dele informasjon med din sosiale mediekontotilbyder og du forstår at bruken av denne informasjonen vi deler vil bli styrt av det sosiale medienettstedets personvernpolicy. Hvis du ikke ønsker at dine personopplysninger skal deles med andre brukere eller med din sosiale mediekontotilbyder, må du ikke tilkoble din sosiale mediekonto med din sidekonto og ikke delta i sosial deling på siden.
av deg, hvis du deltar i et live sosialt mediefeed (som du kan gjøre, for eksempel ved å referere til oss i din sosiale mediepost eller ved å ”like” oss på en sosial medieplattform). Hvis du velger å delta, kan ditt offentlige brukernavn og profilbilde bli vist på sidene sammen med dine publikasjoner.
til en tredjepart i tilfelle reorganisasjon, fusjon, salg, prosjektsamarbeid, oppdrag, overføring eller annen disposisjon av alle eller enhver andel av vår drift, formue eller aksjer (inkludert i henhold til enhver konkurs eller lignende prosesser).
som vi anser å være nødvendig eller hensiktsmessig: (a) under gjeldende lov, inkludert lover utenfor ditt bostedsland, (b) etterkomme juridiske prosesser, (c) svare på anmodninger fra offentlige og statlige myndigheter, inkludert offentlige og statlige myndigheter utenfor ditt bostedsland, (d) underbygge våre vilkår og betingelser, (e) beskytte vår drift eller den fra enhver av våre tilknyttede selskaper, (f) beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom, og/eller den av våre tilknyttede selskaper, deg eller andre, og (g) tillate oss å følge tilgjengelige rettsmidler eller begrense skadene vi kan opprettholde.
ANNEN informasjon

Annen informasjon vi kan samle inn

”Annen informasjon” er enhver informasjon som ikke avslører din spesifikke identitet, som:

Nettleser og enhetsinformasjon
Serverloggfil-informasjon
Informasjon samlet inn gjennom informasjonskapsler, pixel tags eller annen teknologi
App brukerdata
Demografisk informasjon og annen informasjon gitt av deg
Stedsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Hvordan vi kan samle inn annen informasjon

Vi og våre tredjeparts tjenesteleverandører kan samle inn annen informasjon på forskjellige måter, inkludert:

Gjennom din nettleser eller enhet: Viss informasjon samles inn av de fleste nettlesere eller automatisk gjennom din enhet, som Media Access Control (MAC)-adresse, datamaskintype (Windows eller Macintosh), skjermoppløsning, operativsystem navn og versjon, enhetsprodusent og modell, språk, type og versjon av nettleser for Internett, tjenesteleverandør, og navnet og versjonen av sidene (som appen) du bruker. Vi bruker denne informasjonen for statistiske formål i tillegg til å forsikre at sidene fungerer riktig.
Gjennom serverloggfiler: Din ”IP-adresse” er et nummer som automatisk tildeles datamaskinen eller enheten du bruker via din internettleverandør (Internet Service Provider, ISP). En IP-adresse identifiseres og logges automatisk i dine serverloggfiler når en bruker besøker sidene, sammen med tidspunktet for besøket og sidene som ble besøkt. Innsamling av IP-adresser er standard praksis på Internett og gjøres automatisk på mange nettsteder. Vi bruker IP-adresser for formål som kalkulering av brukernivå på sidene, hjelpe med å diagnostisere serverproblemer, og administrering av sidene. Merk at vi behandler IP-adresser, serverloggfiler og relatert informasjon som annen informasjon, unntatt der vi er pålagt å gjøre noe annet i henhold til gjeldende lov.
Bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler tillater en webserver å overføre data til en datamaskin eller enhet for arkivformål eller andre formål. Vi bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å, blant annet, bedre gi deg mer skreddersydd informasjon og lettegjøre din løpende tilgang til, og bruk av sidene. Hvis du ikke ønsker at informasjon samles inn gjennom bruk av informasjonskapsler, finnes det en prosedyre i de fleste nettlesere som tillater deg å avslå bruken av informasjonskapsler. For å lære mer om informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org/. For å lære mer om vår bruk av informasjonskapsler, se vår policy om informasjonskapsler http://www.coca-colacompany.com/our-company/cookie-policy
Bruk av Adobe Flash-teknologi (inkludert Flash Local Stored Objects (”Flash LSO-er”)) og andre lignende teknologier: Vi kan bruke Flash LSO-er og andre teknologier for å, i tillegg til andre ting, samle inn og lagre informasjon om din bruk av sidene. Dersom du ikke ønsker Flash LSO-er lagret på din datamaskin eller enhet, kan du justere innstillingene på din Flash-spiller for å blokkere Flash LSO-lagring ved bruk av verktøyene i Panelet for lagringsinnstillinger for nettsted. Du kan også kontrollere Flash LSO-er ved å gå til Panelet for lagringsinnstillinger for nettsted og følge instruksene (som kan inkludere instruksjoner som forklarer, for eksempel, hvordan slette eksisterende Flash LSO-er (referert til ”informasjon” på Macromedia-siden), hvordan forhindre at Flash LSO-er blir plassert på din datamaskin eller enhet uten at du blir spurt, og (for Flash-spiller 8 og senere) hvordan blokkere Flash LSO-er som ikke leveres av operatøren av siden du er på, på det gitte tidspunkt). Merk at ved å innstille Flash-spilleren til å begrense eller innskrenke aksept av Flash LSO-er, kan dette redusere eller forhindre funksjonalitet av noen Flash-applikasjoner, inkludert, potensielt Flash-applikasjoner brukt i forbindelse med sidene eller vårt innhold på nett.
Bruke pixel tags, sporingsbilder, GIF-er eller andre lignende teknologier: Disse kan brukes i forbindelse med noen sider og HTML-formatterte e-postmeldinger til, blant annet, å spore handlinger til sidebrukere og e-postmottakere, måle suksessen av våre markedsføringskampanjer og kompilere statistikker om sidebruk og svarkvoter.
Gjennom din bruk av en app. Når du laster ned og bruker en app, kan vi og våre tjenestetilbydere spore og samle inn app-brukerdata, som dato og tid for når appen var tilkoblet våre servere og hvilken informasjon og filer som har blitt lastet ned til appen basert på ditt enhetsnummer.
Fra deg: Informasjon som fødselsdato, kjønn og postnummer, i tillegg til annen informasjon, som din foretrukne kommunikasjonsmetode, kan samles inn når du frivillig oppgir slik informasjon. Med mindre kombinert med personopplysninger, vil ikke denne informasjonen personlig identifisere deg eller andre brukere av sidene.
Fysisk plassering: Vi kan samle inn fysisk plassering av din enhet ved, for eksempel, å bruke satellitt, mobilmast eller WiFi-signaler. Vi kan bruke din enhets fysiske plassering for å gi deg personlige plasseringsbaserte tjenester og innhold. Vi kan også dele din enhets fysiske plassering, kombinert med informasjon om hvilke annonser du så på og annen informasjon vi samler inn, med våre markedsføringspartnere for å la dem gi deg mer personlig innhold og for å studere effektiviteten av markedsføringskampanjer. I noen tilfeller, kan du ha tillatelse til å tillate eller avslå slik bruk og/eller deling av din enhets plassering, men hvis du velger å avslå slik bruk og/eller deling, kan vi og/eller våre markedsføringspartnere muligens ikke gi deg de gjeldende personlige tjenester og innhold.
Ved å legge til informasjon: Tilleggs personopplysninger identifiserer ikke alltid deg eller andre brukere av sidene, (for eksempel, kan vi bruke personopplysninger for å kalkulere prosenten av våre brukere som har et visst retningsnummer i telefonnummeret).
Hvordan vi kan bruke og formidle annen informasjon

Merk at vi kan bruke og formidle annen informasjon for ethvert formål, unntatt der vi påkreves å ikke gjøre det under gjeldende lov. Hvis vi er påkrevd å behandle annen informasjon som personopplysninger under gjeldende lov, kan vi i tillegg til bruken listet opp i delen for ”Hvordan vi kan samle annen informasjon” ovenfor, bruke og formidle annen informasjon for alle formål som vi bruker og formidler personopplysninger.

I noen tilfeller, kan vi kombinere annen informasjon med personopplysninger (som å kombinere ditt navn med ditt postnummer). Hvis vi kombinerer annen informasjon med personopplysninger, vil den kombinerte informasjonen behandles av oss som personopplysninger så lenge den er kombinert.

TREDJEPARTSSIDER

Denne personvernerklæringen henvender seg ikke til, og vi er ikke ansvarlige for, personvern, informasjon, eller andre praksiser av tredjeparter, inkludert enhver tredjepart som opererer enhver side som disse sidene har en lenke til. Inkluderingen av en lenke på sidene medfører ikke endossering av den lenkede siden av oss eller av våre tilknyttede selskaper.

Vær spesielt oppmerksom på at sidene kan inneholde en lenke til nettsteder for e-handel, inkludert noen nettsteder for e-handel som ligger under merket Coca-Cola. Denne personvernerklæringen styrer ikke over noen nettsteder for e-handel som er lenket til fra sidene. Personopplysninger som du oppgir gjennom nettstedet for e-handel vil være underlagt personvernerklæringen av nettstedet for e-handel, og ikke denne personvernerklæringen. Vi har ingen kontroll over, og skal ikke være ansvarlig for, bruken av informasjon samlet inn gjennom dette nettstedet for e-handel.

Ytterligere, kan vi gi deg tilgang til tredjeparts funksjonalitet som tillater deg å publisere innhold til dine sosiale mediekonto(er). Merk at enhver informasjon som du oppgir gjennom bruk av denne funksjonaliteten styres av den gjeldende tredjeparts personvernerklæring, og ikke av denne personvernerklæringen. Vi har ingen kontroll over, og skal ikke være ansvarlige for, enhver tredjeparts bruk av informasjon som du oppgir gjennom bruk av denne funksjonaliteten.

Vi er heller ikke ansvarlig for samling, bruk og formidlingspolicyer og praksiser (inkludert datasikkerhetspraksiser) av andre organisasjoner, som Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM eller andre app-utviklere, app-tilbydere, sosiale medieplattformtilbydere, operativsystemtilbydere, trådløse tjenestetilbydere eller enhetsprodusenter, inkludert personopplysninger du formidler til andre organisasjoner gjennom eller i forbindelse med appene eller våre sosiale mediesider.

Karriere

Sidene kan inkludere en lenke til vår Karriere-side, som inneholder informasjon om hvordan det er å jobbe for oss og metoder for å søke på jobber på våre kontorer verden over. Personopplysninger sendt inn gjennom denne delen av sidene, eller til e-postadresser listet opp på denne delen av sidene, vil styres av vår policy for innsending av CV http://www.thecoca-colacompany.com/careers/index.html.

Tredjeparts markedsførings-RELATERTE LEVERANDØRER

Merk at våre markedsføringsrelaterte leverandører på nett og på e-post kan bruke pixel tags, sporingsbilder, GIF-er og andre lignende teknologier i forbindelse med sidene for å hjelpe med å styre våre markedsføringskampanjer på nett og over e-post, samt å styrke effektiviteten av slike kampanjer. For eksempel, hvis en leverandør har plassert en unik informasjonskapsel på din datamaskin, kan leverandøren bruke pixel tags, sporingsbilder, GIF-er eller andre lignende teknologier for å gjenkjenne informasjonskapselen i løpet av ditt besøk på sidene og for å lære hvilke av våre annonser på nett som har ført deg til våre sider, og leverandøren kan gi oss slik annen informasjon for vårt bruk. Merk at vi kan lenke slik annen informasjon gitt til oss av våre leverandører, til personopplysninger om deg som vi tidligere har samlet inn. Slik kombinert informasjon vil bli behandlet som personopplysninger herunder så lenge den er kombinert.

Vi kan bruke tredjeparts markedsføringsselskaper for å forsyne annonser til våre sider. Disse selskapene kan bruke informasjon (ikke inkludert ditt navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk til denne og andre nettsteder for å gi deg annonser om varer og tjenester som er av interesse for deg. Dersom du ønsker mer informasjon om denne praksisen, besøk http://evidon.com, og for å lære om dine valgmuligheter for å ikke få denne informasjonen samlet inn eller brukt av disse selskapene, besøk http://www.evidon.com/consumers/profile_manager#tab3.

Sikkerhet

Vi bruker fornuftige organisatoriske, tekniske og administrative tiltak for å beskytte personopplysninger under vår kontroll. Dessverre, kan ingen dataoverføring over Internett eller datalagringssystemer garanteres å være 100 % sikre. Hvis du har grunn til å tro at din samhandling med oss ikke lenger er sikker (for eksempel, hvis du føler at sikkerheten av enhver konto du har med oss har blitt kompromittert), underrett oss øyeblikkelig om problemet ved å kontakte oss i henhold til ”Kontakt oss”-delen nedenfor (merk at fysiske postmeldinger vil forsinke tiden det tar oss å reagere på problemet).

VALG OG TILGANG

Dine valg angående vår bruk og formidling av dine personopplysninger

Vi kan gi deg mange valg angående vår bruk og formidling av dine personopplysninger for markedsføringsformål.

Du har retten til å få tilgang til, endre og/eller slette personlig data du har oppgitt til oss ved å sende oss en e-post til Coca-Cola Enterprises Norge AS, Mail: forbrukerservice@cokecce.com.
Hvis du på noe tidspunkt ikke lenger ønsker å motta markedsføringsmeldinger på e-post fra oss, fortell oss det ved å sende oss en e-post, ringe oss eller skrive til oss ved å bruke kontaktinformasjonen listet opp nedenfor i ”Kontakt oss”-delen eller ved å bruke funksjonen for å stoppe abonnement i markedsførings-e-posten du mottok. I din forespørsel, indiker at du ønsker å ikke lenger motta markedsføringsmeldinger på e-post fra oss.
I tillegg, vil vi ikke formidle dine personopplysninger til tredjeparter, inkludert våre datterselskaper, for tredjepartens direkte markedsføringsformål hvis vi har mottatt og behandlet en forespørsel fra deg om at dine personopplysninger ikke skal deles med tredjeparter for dette formålet. Hvis du ønsker å sende inn en slik forespørsel, skriv til oss via e-post, post eller ring oss ved bruk av kontaktinformasjonen listet opp nedenfor i ”Kontakt oss”-delen. Indiker at du ønsker at The Coca-Cola Company ikke formidler dine personopplysninger til The Coca-Cola Companys datterselskaper og/eller andre tredjeparter for deres direkte markedsføringsformål.
Merk at endringene ikke trer i kraft øyeblikkelig. Vi vil bestrebe oss etter å overholde din forespørsel så snart som rimelig mulig. Merk også at hvis du fravelger mottak av markedsføringsrelaterte meldinger fra oss, kan vi fortsatt sende deg viktige administrative meldinger, og du kan ikke fravelge å motta administrative meldinger.

Hvordan du kan få tilgang til, endre eller skjule personopplysninger

For å gjennomgå, endre, oppdatere, skjule, slette eller ellers begrense vår bruk av dine personopplysninger som tidligere har blitt gitt oss, vennligst send en e-post, brev eller ring oss ved å bruke kontaktinformasjonen listet opp nedenfor i ”Kontakt oss”-delen og beskriv din forespørsel tydelig.

I forespørselen din, gjør det klart hvilken informasjon du ønsker å få endret, enten du ønsker å få dine personopplysninger skjult fra vår database eller ellers la oss få vite hvilke begrensninger du ønsker å stille på vår bruk av dine personopplysninger. Vi vil forsøke å overholde din forespørsel så snart som praktisk mulig. Merk at til tross for våre anstrengelser, kan gjenværende informasjon forbli i våre databaser og andre arkiver, som ikke vil bli fjernet eller endret. Videre, merk at vi kan behøve å holde tilbake viss informasjon for arkivformål og/eller for å fullføre transaksjoner som du begynte på før du ba om slik endring eller sletting (f.eks. når du foretar et kjøp eller deltar i en kampanje, kan det være du ikke kan endre eller slette personopplysninger gitt oss før et slikt kjøp eller kampanje er fullført).

TILBAKEHOLDELSESPERIODE

Vi vil holde tilbake dine personopplysninger for perioden nødvendig for å fullføre formålene lagt frem i denne personvernerklæringen med mindre en lengre tilbakeholdelsesperiode er krevet eller tillatt ved lov.

Bruk av sidene av MINDREÅRIGE

Sidene henvender seg til personer som tillates å dele sine personopplysninger uten foresattes samtykke og vi ber om at andre personer (inkludert personer under 13 år) ikke oppgir personopplysninger gjennom sidene.

OVERFØRING OVER LANDEGRENSER

Dine personopplysninger kan bli lagret og behandlet i ethvert land der vi har fasiliteter eller tjenestetilbydere, og ved å bruke våre sider samtykker du i overføring av informasjon til land utenfor ditt bostedsland, inkludert De forente stater, som kan ha forskjellige regler for databeskyttelse eller ditt land. Ikke desto mindre, skal personopplysninger kun overføres til land som tilbyr samme nivå av beskyttelse som i EU.

SENSITIV INFORMASJON

Vi ber om at du ikke sender oss, og at du ikke formidler, noen sensitive personopplysninger (f.eks., informasjon relatert til rase eller etnisk opprinnelse, politiske meninger, religion eller andre meninger, helse eller medisinske tilstander, kriminell bakgrunn eller fagforeningsmedlemskap) på eller gjennom sidene eller ellers til oss.

OPPDATERINGER TIL DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi kan endre denne personvernerklæringen. Ta en titt på ”Sist oppdatert” øverst på denne siden for å se når denne personvernerklæringen sist ble gjennomgått. Alle endringer til denne personvernerklæringen skal være gyldige når vi publiserer den gjennomgåtte personvernerklæringen på en side. Din bruk av sidene etter disse endringene betyr at du samtykker i den gjennomgåtte personvernerklæringen.

KONTAKTE OSS

Hvis du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, kontakt oss som følger:

Du kan sende oss en e-post til: forbrukerservice@cokecce.com
Du kan sende oss et brev til følgende postadresse:
Coca-Cola Enterprises Norge AS

Att.: forbrukerservice

Postadresse: 1470 Lørenskog, Norge

Merk at e-postkommunikasjon ikke alltid er sikker, så vær vennlig å ikke inkludere kredittkortinformasjon eller sensitiv informasjon i dine e-poster til oss.