Vilkår og betingelser for Fanta-konkurranse på Facebook i august
 

Her finner du all informasjon om hvordan
du deltar og reglene for konkurransen.

 

 

Konkurransen arrangeres av:

Coca-Cola Norway, Robsrudskogen 5, 1471 Lørenskog. Norge

Konkurranseplattform:

Facebook. Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med Facebook.

 

1.      Hvem kan delta

Du må være over 20 år for å delta. Konkurransen er tilgjengelig for alle som er bosatt i Norge, unntatt ansatte (og deres familiemedlemmer) i The Coca-Cola Company, samarbeidspartnere, tilknyttede selskaper og underselskaper i The Coca-Cola Company.

Personer som ikke overholder disse vilkårene vil bli diskvalifisert fra konkurransen.

 

2.      Kampanjeperiode

Konkurransen er åpen fra torsdag 16. august 2018.

Konkurransen avsluttes onsdag 22. august 2018, og vinnere trekkes samme dag.

Arrangøren av konkurransen forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden dersom spesielle eller uforutsette hendelser inntreffer. F.eks. force majeure.

 

3.      Slik deltar du i konkurransen

For å delta i konkurransen må du gå inn på enten Fanta Norge sin Facebook-profil,  facebook.com/fantanorway og finne konkurranseposten. Du legger så ditt bidrag inn i kommentarfeltet for å delta, eller gjøre det samme på Fanta Norge sin Instagram-profil, @fanta_norge.

Du må svare riktig på spørsmålet «Hvilken elv renner under brua?»

Konkurransen krever ingen kjøp for å delta.

 

4.      Slik kåres vinnere

Vinnerne trekkes av Isobar AS. De trekker vilkårlig fem vinnere som har deltatt i konkurransen og svart korrekt på spørsmålet. De fem vinnerne vinner to stykk billetter til festivalen «Under The Bridge». Vinnerne vil bli kontaktet onsdag 22. på Facebook eller Insragram. Da blir vinnerne bedt om å sende sin kontaktinformasjon (fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer) tilbake i en direktemelding (messenger) til Fanta Norge sin Facebook-side, eller som en direktemelding til Fantas Instagram. Vinneren må senest kontakte Fanta innen torsdag 23. august, kl. 09.00. Dersom en av vinnerne ikke svarer innen tidsfristen, kan man ikke lenger gjøre krav på premien, og det vil bli trukket en ny vinner.

Vinnerne kan bli offentliggjort på Fanta Norge sin Facebook-side.

Deltakerne er selv ansvarlig for at informasjonen de sender er korrekt. Arrangøren erstatter ikke premien dersom deltageren har gikk ukorrekte kontaktopplysninger, eller dersom de er uklare.

Enhver forsinkelse i konkurranseadministrasjonen kan forlenge tiden det tar før vinneren mottar premien sin. Dersom en premie ikke deles ut, uansett årsak, går denne tilbake til premiepotten og blir trukket ut på nytt.

Arrangørens beslutning er absolutt med hensyn til alt vedrørende kampanjen og kan ikke diskuteres. Enhver deltaker som forsøker å vinne premien gjennom brudd på vilkår og betingelser vil bli diskvalifisert. Dersom man forsøker å jukse vil man også bli diskvalifisert.

 

5.      Premier

Premiene er som forklart under. Premiene kan ikke byttes inn i penger eller andre alternativer med unntak av at arrangøren forbeholder seg retten til, i tilfeller utenfor arrangørens kontroll, å erstatte premiene med likeverdige alternativer med samme eller større verdi. Alle premier er personlige.

Premier:

5 x 2 festivalpass. Samlet verdi kr. 890,-

Fanta Norge er ikke ansvarlig for reise eller opphold. Alle utgifter knyttet til konserten utover billettene må dekkes av vinneren selv.

Billettene sendes digitalt via e-mail til vinnerne.

 

6.      Arrangørens ansvar

Arrangørers kollektive ansvar overfor deltagerne overstiger ikke de offisielle reglene for premieverdien. Nettbaserte arrangørers kollektive ansvar overfor deltagerne overstiger ikke de offisielle reglene for premieverdien. Nettbaserte konkurranser fungerer på de fleste smarttelefoner. Arrangøren av konkurransen og konkurransens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer som måtte oppstå på grunn av tredjeparter, slik som problemer med den generelle internettforbindelsen, firewall- eller antivirusprogramvare, eller problemer som måtte oppstå som følge av tilsiktet eller ikke tilsiktet skadelig oppførsel, eller for eventuelt etterfølgende forårsakede skader.

Arrangøren og den tekniske leverandøren tar ikke ansvar for skader på ditt tekniske utstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer som er forårsaket av bruken av siden, registreringer på siden, nedlastinger fra siden eller materialer som data, tekst, bilder, video eller lyd.

Alle premiemottakere fritar Fanta Norge, Coca-Cola Company, Coca-Cola Norway, underselskaper og salgspartnere eller de overnevnte partnere fra noen form for ansvar relatert til skader forårsaket av, eller som hevdes forårsaket av deltakelse i denne konkurransen eller premien.

 

7.      Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

Fanta Norge, Coca-Cola Norway, The Coca-Cola Company, underselskaper av Coca-Cola og partnere i denne konkurransen er ikke ansvarlige for trykkfeil eller andre feil relatert til konkurransen.

 

8.      Slik behandles dine personlige opplysninger

FANTA og The Coca-Cola Company og deres samarbeidspartnere bryr seg om ditt personvern, og vil derfor at du skal vite hvordan vi samler inn, bruker og oppgir informasjon tilknyttet din person (personopplysninger) i forbindelse med denne konkurransen.

Vi samler kun inn informasjon for å kontakte vinnere av konkurransen og sende premier til disse. Vi samler inn fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer. Informasjonen blir samlet inn ved at vinneren blir bedt om å sende en DM(direktemelding) til FANTA sin Facebook-side. Informasjonen blir ikke eksportert fra Facebook, og heller ikke delt. Hverken internt i The Coca-Cola Company eller med noen tredjepart. Informasjonen blir slettet etter konkurransen er avsluttet. Informasjonen vil ikke bli brukt i noen annen markedsføringssammenheng.

En full beskrivelse av vår behandling av dine personopplysninger finner du her:  https://www.cocacola.no/no/legal/privacypolicy/

Dersom du har spørsmål til hvordan vi behandler informasjonen vi mottar, vennligst ta kontakt med oss på e-post: forbrukerservice@cokecce.com.

 

9.      Varemerker og copyright

© 2018 The Coca‑Cola Company. FANTA og FANTA-flasken er registrerte varemerker som tilhører The Coca-Cola Company. Det er copyright på alt materiale som er en del av denne konkurransen. Alle rettigheter forbeholdt.

 

10.  Kontakt

Dersom du ønsker mer informasjon om konkurransen, premier eller andre ting, ta kontakt med oss på e-post: forbrukerservice@cokecce.com.