Vilkår og betingelser for Fanta X Halloween

 

 

Velkommen til Fanta X Halloween-konkurranse. Her finner du all informasjon om hvordan du deltar og reglene for konkurransen.

Konkurransen arrangeres av:

Coca-Cola Norway, Robsrudskogen 5, 1471 Lørenskog. Norge

Konkurranseplattform:

Facebook og Instagram. Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med Facebook eller Instagram.

Dette er en todelt konkurranse, og det vil derfor være spesifisert i noen av punktene hvilken konkurranse reglene gjelder for. Der ikke annet er spesifisert gjelder reglene for begge konkurranser.

 

1.      Hvem kan delta

Du må være over 16 år for å delta. Konkurransen er tilgjengelig for alle som er bosatt i Norge, unntatt ansatte (og deres familiemedlemmer) i The Coca-Cola Company, samarbeidspartnere, tilknyttede selskaper og underselskaper i The Coca-Cola Company.

Personer som ikke overholder disse vilkårene vil bli diskvalifisert fra konkurransen.

 

2.      Konkurranseperiode

Del 1 (Facebook- og Instagram-konkurranse)

Konkurransen er åpen fra tirsdag 16. oktober 2018.

Konkurransen avsluttes mandag 22. oktober 2018. Det trekkes daglige vinnere, en dag etter deltakelse.

Arrangøren av konkurransen forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden dersom spesielle eller uforutsette hendelser inntreffer. F.eks. force majeure.

Del 2 (Instagram-konkurranse)

Konkurransen er åpen fra onsdag 24. oktober 2018.

Konkurransen avsluttes onsdag 31. oktober 2018. Det trekkes daglige vinnere, en dag etter deltakelse.

Arrangøren av konkurransen forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden dersom spesielle eller uforutsette hendelser inntreffer. F.eks. force majeure.

 

3.      Slik deltar du i konkurransen

Del 1 (Facebook- og Instagram-konkurranse)

For å delta i konkurransen må du gå inn på Fanta Norge sin Facebook-profil https://www.facebook.com/fantanorway eller Instagram https://www.instagram.com/fanta_norge/ og finne konkurranseposten. Du legger så ditt bidrag inn i kommentarfeltet for å delta.

Bidraget må være en gif eller meme for å være gyldig.

Konkurransen krever ingen kjøp for å delta.

Del 2 (Instagram-konkurranse)

For å delta i konkurransen må du gå inn på Fanta Norge sin Instagram-profil https://www.instagram.com/fanta_norge/ og se på storyen. Bakerst i denne vil det være en meningsmåling (poll post). Man deltar i konkurransen ved å svare på denne.

Konkurransen krever ingen kjøp for å delta.

 

4.      Slik kåres vinneren

Vinnerne trekkes av Isobar AS. I del 1 trekkes de subjektivt beste bidragene som har deltatt i konkurransen, i del 2 trekkes vinnerne tilfeldig. Vinnerne vinner en sekspakning med Fanta Blood Orange bubble botle og diverse merchandise fra Fanta, i all hovedsak klær. Vinnerne vil bli kontaktet fra og med 17. til og med 23. oktober på Facebook eller Instagram. Da blir vinnerne bedt om å sende sin kontaktinformasjon (fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer) og størrelse tilbake i en direktemelding (messenger) til Fanta Norge sin Facebook-side. Vinneren må senest kontakte Fanta 28. oktober 2018. Dersom en av vinnerne ikke svarer innen tidsfristen, kan man ikke lenger gjøre krav på premien, og det vil bli trukket en ny vinner.

Vinnerne kan bli offentliggjort på Fanta Norge sin Facebook- og Instagram-side.

Deltakerne er selv ansvarlig for at informasjonen de sender er korrekt. Arrangøren erstatter ikke premien dersom deltageren har gikk ukorrekte kontaktopplysninger, eller dersom de er uklare.

Merk at det kan gå opptil to uker fra vinnertidspunktet til vinneren mottar premien. Enhver forsinkelse i konkurranseadministrasjonen kan forlenge tiden det tar før vinneren mottar premien sin. Dersom en premie ikke deles ut, uansett årsak, går denne tilbake til premiepotten og blir trukket ut på nytt.

Arrangørens beslutning er absolutt med hensyn til alt vedrørende kampanjen og kan ikke diskuteres. Enhver deltaker som forsøker å vinne premien gjennom brud på vilkår og betingelser vil bli diskvalifisert. Dersom man forsøker å jukse vil man også bli diskvalifisert.

 

5.      Premier

Premiene er som forklart under. Premiene kan ikke byttes inn i penger eller andre alternativer med unntak av at arrangøren forbeholder seg retten til, i tilfeller utenfor arrangørens kontroll, å erstatte premiene med likeverdige alternativer med samme eller større verdi. Alle premier er personlige.

Premier:

Alle vinnere vinner en sekspakning med nye Fanta Blood Orange bubble bottle og diverse Fanta-merchandise. Dette vil i all hovedsak innebære klesplagg. Vinneren kan derfor bes om å informere om ønsket størrelse.

 

6.      Arrangørens ansvar

Arrangørers kollektive ansvar overfor deltagerne overstiger ikke de offisielle reglene for premieverdien. Nettbaserte arrangørers kollektive ansvar overfor deltagerne overstiger ikke de offisielle reglene for premieverdien. Nettbaserte konkurranser fungerer på de fleste smarttelefoner. Arrangøren av konkurransen og konkurransens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer som måtte oppstå på grunn av tredjeparter, slik som problemer med den generelle internettforbindelsen, firewall- eller antivirusprogramvare, eller problemer som måtte oppstå som følge av tilsiktet eller ikke tilsiktet skadelig oppførsel, eller for eventuelt etterfølgende forårsakede skader.

Arrangøren og den tekniske leverandøren tar ikke ansvar for skader på ditt tekniske utstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer som er forårsaket av bruken av siden, registreringer på siden, nedlastinger fra siden eller materialer som data, tekst, bilder, video eller lyd.

Alle premiemottakere fritar Fanta Norge, Coca-Cola Company, Coca-Cola Norway, underselskaper og salgspartnere eller de overnevnte partnere fra noen form for ansvar relatert til skader forårsaket av, eller som hevdes forårsaket av deltakelse i denne konkurransen eller premien.

 

7.      Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

Fanta Norge, Coca-Cola Norway, The Coca-Cola Company, underselskaper av Coca-Cola og partnere i denne konkurransen er ikke ansvarlige for trykkfeil eller andre feil relatert til konkurransen.

 

8.      Slik behandles dine personlige opplysninger

FANTA og The Coca-Cola Company og deres samarbeidspartnere bryr seg om ditt personvern, og vil derfor at du skal vite hvordan vi samler inn, bruker og oppgir informasjon tilknyttet din person (personopplysninger) i forbindelse med denne konkurransen.

Vi samler kun inn informasjon for å kontakte vinnere av konkurransen og sende premier til disse. Vi samler inn fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer. Informasjonen blir samlet inn ved at vinneren blir bedt om å sende en DM(direktemelding) til FANTA sin Facebook-side. Informasjonen blir ikke eksportert fra Facebook, og heller ikke delt. Hverken internt i The Coca-Cola Company eller med noen tredjepart. Informasjonen blir slettet etter konkurransen er avsluttet. Informasjonen vil ikke bli brukt i noen annen markedsføringssammenheng.

En full beskrivelse av vår behandling av dine personopplysninger finner du her:  https://www.cocacola.no/no/legal/privacypolicy/

Dersom du har spørsmål til hvordan vi behandler informasjonen vi mottar, vennligst ta kontakt med oss på e-post: forbrukerservice@cokecce.com.

 

 

9.      Varemerker og copyright

© 2018 The Coca‑Cola Company. FANTA og FANTA-flasken er registrerte varemerker som tilhører The Coca-Cola Company. Det er copyright på alt materiale som er en del av denne konkurransen. Alle rettigheter forbeholdt.

 

 

 

10.  Kontakt

Dersom du ønsker mer informasjon om konkurransen, premier eller andre ting, ta kontakt med oss på e-post: forbrukerservice@cokecce.com.

© 2018 The Coca‑Cola Company